Εταιρικό Προφίλ

Το ShenZhen Anhang Technology Company που περιορίζεται είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συμμετέχει στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, πωλήσεις και οι υπηρεσίες μεταπωλήσεων για ένα ευρύ φάσμα του φωτός παρεμπόδισης αεροπορίας, του φωτός προειδοποίησης αεροσκαφών, Helipad του φωτός, των θαλασσίων φαναριών των οδηγήσεων, του βολβού και της προειδοποίησης Sphere.We των οδηγήσεων αεροσκαφών είναι ηγέτης εγχώριας αγοράς στον τομέα των φω'των ναυσιπλοΐας και υποστηρικτής των πράσινων και ασφαλών εκπομπών.

 

Το Anhang έχει ειδικευτεί στον τομέα του φωτός παρεμπόδισης αεροπορίας για 9 έτη μέχρι στιγμής. διάσωση συνηγόρων επιχείρησης και προστασία του περιβάλλοντος. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στους αστικούς αερολιμένες, Helipads, τους πύργους επικοινωνίας, το εργοστάσιο, τις καπνοδόχους εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας, τον τηλεοπτικό πύργο, το λιμένα, τις γέφυρες, και τις πολυκατοικίες, Buoyage στη θάλασσα, κ.λπ.

 

Το προϊόν συμμορφώνεται αυστηρά σε FAA, το ICAO και IALA. Χρησιμοποιώντας το προηγμένο φως των οδηγήσεων στη διάσωση περισσότερης ηλεκτρικής ενέργειας, ο πόρος και καθιστά το περιβάλλον όλο και περισσότερο όμορφο.

 

Το Anhang θα συνεχίσει να διατηρεί τις αξιόπιστες, ασφαλείς και απλές έννοιες Ε&Α. συνδυάστε με την πιό πρόσφατη τεχνολογία, που αναπτύσσει τα νέα προϊόντα για να βοηθήσει τους πελάτες να λύσουν τα προβλήματα.

 

Το εταιρικό ρητό μας είναι «καλή ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, πελάτης πρώτα, αρμονία & Win-Win». Ο στόχος μας είναι να γίνει ο πιό toppest φορέας στη εγχώρια βιομηχανία. Είμαστε επίσης πρόθυμοι να επιδιώξουμε περισσότερους συνεργάτες για να επεκτείνουμε το εσωτερικό και σφαιρικό μερίδιο αγοράς μας.

 

Η αποστολή μας

 

Η επιχείρηση θα είναι η πρώτης τάξεως στον ελαφρύ τομέα ναυσιπλοΐας από την τεχνική και καινοτομία διοίκησης

 

Οι τιμές πυρήνων μας

 

Καινοτόμος, πελάτης, ομαδική εργασία, ποιότητα, διανομή, πραγματική

 

Όραμα

 

Αφήστε την επιχείρησή μας να γίνει ο ηγέτης μέσα σε όλο τον κόσμο στην παραγωγή του φωτός και της τεχνολογίας ναυσιπλοΐας

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας
  • Company Slogan

το 2008, αναπτύσσει μια μεγάλη ποσότητα των καινοτόμων προϊόντων χρησιμοποιείται στο υψηλό κτήριο, πύργος τηλεπικοινωνιών. αυτό είναι το reson γιατί βιώσιμο develoment Anhang.

 

το 2009, Anhang έχει το ISO πιστοποιητικό 9001 σειρών• Αεροπορίας οι σειρές φωτός παρεμπόδισης αρχίζουν να εισάγονται στην αγορά.

 

το 2010, Helipad σειρά φωτός αναπτύσσεται επιτυχώς• Η συνεργασία με το μεγαλύτερο χειριστή τηλεπικοινωνιών στη Γουατεμάλα επιτυχώς και έπειτα Anhang 2000 ηλιακό φως PC είναι φωτισμένη στον πύργο τηλεπικοινωνιών στη Γουατεμάλα

• Η μεγάλη δύναμη και οι μακροχρόνιες οδηγήσεις ζωής υπηρεσιών χρησιμοποιούνται στο φως παρεμπόδισης αεροπορίας.

 

2011, ιδρυμένοAnhangκέντροερευνητικοουπροϊόντωνκαιανάπτυξηςσεShenzhen, Κίνα • ΤοAnhangίδρυσετοτμήμαδιεθνούςμάρκετινγκγιανα εισαχθείoverseaστηναγορά.

 

το 2012, αναπτύσσει επιτυχώς τα θαλάσσια φανάρια των οδηγήσεων, το οποίο χρησιμοποιείται στο φάρο, το ελαφρύ αναγνωριστικό σήμα σημαντήρων, την πλατφόρμα γεώτρησης πετρελαίου, κ.λπ. • Το προϊόν Anhang έχει εξαγάγει στα manycountries, π.χ. Φιλιππίνες, Βιετνάμ, Καμπότζη, Νότια Αφρική, Πακιστάν, Σιγκαπούρη, ΗΠΑ, Αυστραλία, Ιταλία, Γαλλία, UK, Γερμανία, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Χιλή, Γουατεμάλα, Κόστα Ρίκα, Ε.Α.Ε., Ισραήλ, κ.λπ.

 

το 2013, συνεργασία με την κάνω--Κίνα plat, το φως παρεμπόδισης αεροπορίας των μεγάλης έντασης οδηγήσεων αναπτύχθηκε επιτυχώς, η έρευνα και η ανάπτυξη στο φωτισμό αερολιμένων ιδρύονται.

 

το 2014, συνεργασία με Alibaba για τη διεθνή επιχείρηση, φως παρεμπόδισης αεροπορίας χαμηλός-έντασης με περισσότερο μεγάλο πλεονέκτημα εισάγεται στην αγορά, Anhang εισάγεται στον τομέα φωτισμού αερολιμένων, η έρευνα και η ανάπτυξη στο φωτισμό αερολιμένων ιδρύονται.

 

το 2015, το επιτυχές πρόγραμμα νίκης, KLCC (κέντρο της πόλης της Κουάλα Λουμπούρ ή Petronas, δίδυμοι πύργοι) και επιτυχής εφαρμόζουν τον ασύρματο συγχρονισμό, τον τρόπο επικοινωνίας RS 485 και τον έλεγχο PC, την επιτυχή ανοίγοντας νέα ενότητα για Helipad παρεμβολών το φως, τον τύπο Β μέσος-έντασης, το φως παρεμπόδισης αεροπορίας και το ηλιακό τροφοδοτημένο φως παρεμπόδισης αεροπορίας χαμηλός-έντασης.

Anhang Technology(HK) Company Limited Anhang Technology(HK) Company Limited Anhang Technology(HK) Company Limited Anhang Technology(HK) Company Limited Anhang Technology(HK) Company Limited Anhang Technology(HK) Company Limited Anhang Technology(HK) Company Limited Anhang Technology(HK) Company Limited
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Annhung

Ετήσιες πωλήσεις : 5 Million-10 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2016

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Main Product: aviation obstruction light,aircraft warning light,helipad lighting,heliport lighting,solar marine la

Covers an area: 1200 square meters

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Ηλιακό φως παρεμπόδισης αεροπορίας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ηλιακό φως παρεμπόδισης αεροπορίας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ηλιακό φως παρεμπόδισης αεροπορίας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ηλιακό φως παρεμπόδισης αεροπορίας για τις πωλήσεις
Ηλιακό φως παρεμπόδισης
Φως παρεμπόδισης αεροπορίας οδηγήσεων

Φω'τα αεροσκαφών οδηγήσεων για το φως παρεμπόδισης αεροπορίας πολυκατοικίας

SUS304 παρεμπόδιση ελαφρύ FAA λ-856 ICAO αεροπορίας των μεγάλης έντασης οδηγήσεων ανοξείδωτου για την καπνοδόχο

AC220V φως παρεμπόδισης αεροπορίας των οδηγήσεων για τα μηχανήματα λιμένων μεγάλων κλιμάκων

IP68 των κόκκινων οδηγήσεων αεροπορίας θερμική σταθερότητα μετάδοσης παρεμπόδισης ελαφριά υψηλή

Helipad φω'τα προσγείωσης

Φως περιμέτρου ελικοδρομίων αερολιμένων των μπλε κίτρινων οδηγήσεων παρεμβολών με το σταθερό κάψιμο

Σταθερός - Helipad τρόπου καψίματος πρότυπα προστασίας φω'των IP67 προσγείωσης

Helipad το προσγειωμένος ανεμούριο φω'των, κόκκινο λευκό, ελικοδρόμιο φώτισε εσωτερικά το φως δεικτών αέρα

Φορητός Helipad προσγείωσης φωτισμός αεροδρομίων φω'των επισπευμένος AC220V

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φως παρεμπόδισης αεροπορίας οδηγήσεων προμηθευτής. © 2017 - 2020 ledaviationobstructionlight.com. All Rights Reserved.